Košarica

 

Moja košarica (0)

 
 

Naša zgodba

Tri dekleta - trije različni, a združljivi okusi

V čisto navadni ljubljanski kuhinji je nastala prva kočerja, slasten obrok v času med kosilom in večerjo. Prav ta je vodila v nova druženja ob odlični hrani.

Pogosto je bilo dovolj samo sporočilo »'Maš cajt?« in vedele smo, da si ga bomo vzele. Hrana nas je družila, kuhanje kot skupna aktivnost pa povezalo in okrepilo prijateljstvo. Šlo je za naše druženje, naš čas. Trenutke, ki smo jih namenile druga drugi, smo vselej podprle s slastnimi priboljški. Ob kulinaričnih druženjih pa so se sčasoma pojavila vprašanja, ki se tičejo vseh nas in naših prehranjevalnih navad.

Imamo dandanes dovolj časa za kuhanje? Nam po napornem delovniku sploh ostane kaj energije in idej za pripravo hrane? Imamo dovolj inspiracije za vedno zdrav in drugačen obrok? Koliko se nas zaradi časovne stiske zateka k enolični in nezdravi prehrani?

Preproste postopke kuhanja, ki so se izkazali, da prihranijo naš čas in denar ter ideje za jedi, ob katerih se pocedijo sline še tako ravnodušnemu jedcu, bomo od sedaj delile z vami. Vsak teden bomo pripravile kulinarične pakete, jih brezplačno dostavile in vas razbremenile sestavljanja jedilnikov in zamudnega nakupovanja.

Ste se tudi vi vprašali, koliko hrane se zavrže v  sodobnih gospodinjstvihKakšno je razmerje kakovosti sestavin in denarja, ki ga vložimo v prehrano? In nenazadnje, zakaj nam nakupovanje hrane in kuhanje v stiski s časom predstavlja nujno zlo?

Koncept Mojcajt vam predstavljamo z namenom, da bi vsem, ki v kuhanju uživajo, olajšale pripravo zdravih obrokov. Upamo, da bodo z našo pomočjo kuhalnico zavihteli tudi tisti, ki so se kuhanju do nedavnega izogibali. Želimo, da bi kuhanje postalo zabava, prehrana vseh nas pa bolj zdrava in raznolika.

 

Kuhajte z ekipo Mojcajt!

 

 •  

  Mojca

  Izvrstna kuharica in gostiteljica, ki še tako običajno in preprosto jed naredi imenitno, je priskrbela zapeljiv recept.

   
 •  

  Katja

  Sodobna mamica, ki prisega na svežo, lokalno pridelano hrano, je nakupila sestavine in presenetila s prijetnim pogrinjkom.

   
 •  

  Tjaša

  Uživačka v malih slasteh in popotnica, ki jo privlačijo novi okusi, je privolila v kulinarično popoldne in posnela fotografije.

   
 
 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.