Košarica

 

Moja košarica (0)

 
 

Vzemi si čas za ...

 
 
 

Kaj je kočerja?

Kaj je kočerja?

11.10.2015

Kočerja je zloženka besed kosilo + večerja. Izraz še ni prešel v povsem ustaljeno rabo, saj zveni nekoliko šaljivo, pa vendar to besedno igro uporablja vse več ljudi, ki jih je sodobni življenjski slog primoral v združevanje dveh popoldanskih obrokov.

V natrpanem vsakdanu kočerjamo v času poznega kosila. Vzamemo si nekaj minut za topel obed, ki ga uspemo pojesti med dejanskim kosilom in večerjo, med četrto in sedmo uro zvečer.

Sodobni delovnik vse bolj kroji naše prehranjevalne navade, pa vendar ogromno ljudi vztraja pri zdravih kuhanih jedeh. Kočerje kuhajo družine, ki se kljub obveznostim in popoldanskim aktivnostim zberejo za mizo. Doma kuhane obroke pripravljajo tudi sostanovalci, ki si na ta način porazdelijo stroške za popoldansko prehrano, in pa prijateljski krogi, ki se družijo v ambientu domače kuhinje.

Čas za pripravo toplega obroka in druženje ob hrani nam poleg posla kratijo tudi obveznosti in interesne dejavnosti. Pa vendar je kočerja prispodoba za sproščen zaključek napornega dne, sprostitev ob dobri hrani in vedno zadosten razlog, da si vzamemo čas za pripravo slastnega zalogaja.

Koncept kuhanja Mojcajt omogoča prihranek časa in hitro pripravo okusnega obroka. Ekipa Mojcajt podaja kulinarične ideje, nakupuje sestavine in vam jih skupaj z receptom brezplačno dostavlja na dom ali delovno mesto.

Naredi prvi korak k raznoliki prehrani in polnemu preživljanju prostega časa z najdražjimi!

Izberi Mojcajt paket in jim postrezi s kočerjo že naslednje popoldne.

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.