Košarica

 

Moja košarica (0)

 
 

Vzemi si čas za ...

 
 
 

Lonček, kuhaj ... šparglje!

Lonček, kuhaj ... šparglje!

25.05.2016

Začetek pomladi je obdobje ljubiteljev pomladnih jedi in poživljajočih okusov, ki naznanjajo prehod v vedrejši letni čas. Med prvimi polmladnimi vrtninami vzbrstijo prav šparglji in oznanijo pomlad na krožniku.
 
Kuharska žilica je ekipi Mojcajt to pomlad še posebno naklonjena! Z nestrpnostjo pričakujemo več stabilnega vremena, medtem pa uživamo v najrazličnejših načinih priprave špargljev. Navdušujemo se nad kuhanimi, praženimi, pečenimi, še posebno pa nam zakruli v želodcu ob tistih z žara. Zeleni vršički se pojavljajo na naših krožnikih v najazličenjših oblikah: s prikuhami in drugimi finimi priboljški, v juhah ali oviti v slanino.

Navdušenje nad to 'plemenito' rastlinico enostavno ne pojenja. Sezona špargljev traja dobra dva meseca, predvidoma nekje do sredine junija. Če jih še nisi skuhal/a ali pa se jih enostavno ne naveličaš, naroči še kakšen Mojcajt recept, ki vsebuje vse napotke za pripravo in postrežbo priljubljenih špargljev. Te zanima v čem je skrivnost? Preveri osnovne napotke za pripravo špargljev v zapisu: Male kuharske skrivnosti za pripravo špargljev.

Skuhaj enega od naših najljubših receptov!

~ Naroči RECEPT + SESTAVINE za kočerjo s šparglji  ~

Mojca priporoča:

 

Katja prisega na:

Tjaša se ne more upreti:

 

 

Izberi recept, ki ga želiš skupaj s sestavinami prejeti na dom ali na delovno mesto v Ljubljani.

Povpraševanja sprejemamo preko spodnjega obrazca.

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.