Košarica

 

Moja košarica (0)

 
 

Vzemi si čas za ...

 
 
 

Podarite čas za kočerjo

Podarite čas za kočerjo

12.12.2016

Decembra večeri minevajo sproščeno. Vrstijo se pogostitve obiskov za obloženimi mizami. V spomin se nam vtisnejo kulinarični uvodi v preplesane noči. Skrbno se načrtuje božična večerja v družinskem ali prijateljskem krogu. Za veliki finale nastopi še najdaljša noč, ki jo vsi pomnimo po najboljši družbi in meniju v letu. Vsi se zavemo, kako hitro mineva čas in da ga ne moremo kupiti.

 

Ustavite čas.

Sprehodite se skozi osvetljene ulice, ki ustvarjajo praznično doživetje. Prisluhnite različnim narečjem in jezikom obiskovalcev lepe Ljubljane. Preštejte komete na »nebu« nad Slovensko cesto. Nakupite darila pri lokalnih ponudnikih, polepšajte dan tudi njim. Ne zapravljajte ga v množicah, ki se valijo proti in iz nakupovalnih središč. Doživite december v njegovem bistvu. Manj je več. Preprosto je lahko imenitno.

Podarite čas.

Še vedno iščete način, kako izkazati pozornost družini in prijateljem? Imamo idejo. Povejte jim, da jim v prihajajočem letu privoščite le najboljše. Zdravo. Sveže. Kakovostno. Lokalno. Zanimivo. Zbudite njihovo željo po kuharskih izzivih. Vrnite jim sproščene trenutke ob okusnih jedeh. Podarite jim čas za kočerjo in ostalo jim ga bo tudi za ostale slasti sodobnega vsakdana.

 

Na voljo so DARILNI BONI za enostavno pripravo 

slastne kočerje iz naše spletne trgovine. 

3, 2, 1 ... prepustite času čas.

Ekipa Mojcajt vam želi slasten december!

 

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.