Košarica

 

Moja košarica (0)

 
 

Vzemi si čas za ...

 
 
 

'Maš cajt?

 
Razvrsti po:
 
 • Podarite čas za kočerjo

  12.12.2016

  Decembra večeri minevajo sproščeno. Vsi se zavemo, kako hitro mineva čas in da ga ne moremo kupiti.

  Več o ...
   
 • Martinovanje: žur s pridihom tradicije

  01.11.2016

  Danes priprave na Martinovo potekajo v znamenju pričakovanja, da bo to 'še ena priložnost za dobro žurko'. Sodobni gurmani namreč Martinovanje povezujemo z uživanjem v domači hrani in degustacijo mladega vina.

  Več o ...
   
 • Halloween: Noč ima kuharsko moč

  31.10.2016

  Ameriški običaj »Halloween« je postal del naše zabavne kulture. Tako na večer pred dnevom mrtvih tudi pri nas nastopi »noč čarovnic« z glavnim simbolom – bučno svetilko na preddverjih in okenskih policah.

  Več o ...
   
 • Skrivnost priprave vrhunskih špargljev

  31.05.2016

  Mojcajt kuha res, ampak čisto zares slastne šparglje. Seznani se z odgovori na pet osnovnih vprašanj in kuha bo uspela tudi tebi.

  Več o ...
   
 • Lonček, kuhaj ... šparglje!

  25.05.2016

  Začetek pomladi je obdobje ljubiteljev pomladnih jedi in poživljajočih okusov, ki naznanjajo prehod v vedrejši letni čas. Med prvimi polmladnimi vrtninami vzbrstijo prav šparglji in oznanijo pomlad na krožniku.

  Več o ...
   
 • Pomlad na krožniku

  25.04.2016

  S kulinaričnim gibanjem Pomlad na krožniku se je v okviru sodobnega koncepta kuhanja Mojcajt pričel formirati krog ljubiteljev efektivnega kuhanja in kakovostnega preživljanja prostega časa.

  Več o ...
   
 • Mojcajt na Ljubljanskem maratonu

  25.10.2015

  Vsak rekreativni tekač ve, da je za doseganje športnih rezultatov poleg predanosti, discipline in vztrajnosti pomembna tudi pravilna in zdrava prehrana.

  Več o ...
   
 • Kaj je kočerja?

  11.10.2015

  Sodobni delovnik vse bolj kroji naše prehranjevalne navade, pa vendar ogromno ljudi vztraja pri zdravih kuhanih jedeh. Si že slišal/a za kočerjo?

  Več o ...
   
 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.